Beoordelingen van Semiramis Assen

Recente recensies

5.0
Ahmad
gisteren
Michiel
gisteren

Uitstekend!!!

Glenn Braker
3 oktober 2022

Eten zoals iedere keer super! Snelle service en erg vriendelijk. Ten zeerste aangeraden.

Diane
2 oktober 2022

Voor het eerst hier besteld. 3 Verschillende gerechten en ze waren alledrie lekker. Hier gaan we zeker nog eens weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bennie bos
1 oktober 2022
Hennie Welles
19 september 2022
Henny
19 september 2022
bert
18 september 2022

Eten was heerlijk . Maar 1 gemis dat ik geen ( gratis) Fanta heb gekregen

Klaudia
11 september 2022

Snelle bezorging, lekker eten en fijne kapsalon

Elma Oosterhof
27 augustus 2022

Het eten, Lamachuns en gebakken aardappeltjes, was weer erg lekker. Wij bestellen hier regelmatig en het is eigenlijk altijd goed. 👍

F.E. Braams-Roels
26 augustus 2022

Eerste keer besteld en we hebben er geen spijt van. Ontzettend lekker en heel goed op temperatuur. Aanrader!

Hu
23 augustus 2022

Altijd erg goeie sparibs, bestel alleen hier m’n sparibs altijd, ook vriendelijk personeel!

Drompie
21 augustus 2022

Super eten en niet onbelangrijk op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
18 augustus 2022

Het was super lekker en goed warm nog echt een aanrader!!

Kuipers
16 augustus 2022

Supersnelle bezorging😊 heerlijke kapsalon weer. Bedankt!

Janssen
12 augustus 2022

Het eten werd netjes op tijd bezorgd en smaakte heerlijk!

Ineke
8 augustus 2022
Talin
8 augustus 2022

Kapsalon was heerlijk!

Ineke
3 augustus 2022
Marco
31 juli 2022

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie Wanningen
26 juli 2022

Doner box groot Super lekker, ik ga er vaker bestellen.

Peter
25 juli 2022

Prima pizza en dito bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar!

Kimmie
16 juli 2022
Hu
16 juli 2022

Goed eten! En bij ophalen is het binnen half uurtje klaar👍

Jos
9 juli 2022
Jessica
3 juli 2022

Zoals altijd heeft het weer gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jozef
30 juni 2022

Enorm lekker! Net een week komen te wonen in Assen en nu al de lekkerste pizza gevonden! Ook enorm vriendelijke bezorging, kwam er alleen achter dat ik om de hoek woonde dus kom volgende keer wel lopen! 10/10!

Anoniem
28 juni 2022
Mathilde
14 juni 2022
Bernard
5 juni 2022

Het eten smaakte prima en de porties zijn ruim voldoende. We moesten er alleen anderhalf uur op wachten, dat is Het enige minpunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bennie bos
2 juni 2022
Rosa Mauwa
1 juni 2022

Bezorging heel snel, in 20 min binnen. En zoals altijd heel lekker

Bob
30 mei 2022

Heerlijk eten. Goede hoeveelheid, verse producten en snel klaar. Ik beveel dit aan!

A S
23 mei 2022

Heerlijk gegeten, alles was nog goed warm, De aardappelschijfjes waren heerlijk gekruid en er was voldoende vlees en saus We moesten Alleen wat lang wachten ( een uur) maar dat was het wel waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selles
21 mei 2022

Alleen jammer dat de warme groenten er niet bij zaten verder heerlijk

bennie bos
16 mei 2022
Linel van Houten
14 mei 2022
JeroenP
6 mei 2022

Kapslon smaakte weer heel goed zoals altijd! Super vriendelijke personeel en lekker snel klaar! Wel jammer dat het vanaf 15euro pas bezorgen is, anders had ik veel vaker besteld hier!

Jos
1 mei 2022
Hennie Welles
1 mei 2022

Deze zaak is echt een aanrader. Vriendelijke bediening en zeer goed eten. Toppers

Hilda
23 april 2022

Het was weer lekker!

simone
17 april 2022

Zeer snelle levering. Eten was goed warm en grote portie. De pizza colzone was rijk gevuld

Boelens
8 april 2022

Heerlijk gegeten

Paulien
6 april 2022

Het eten is, net als in het restaurant zelf, goed van kwaliteit en hoeveelheid! Zeker een aanrader!

Robert
29 maart 2022

Was weer heerlijk zoals altijd. Een echte aanrader

Petra
27 maart 2022

Het was erg druk maar de pizza en de kipsalade was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berends
20 maart 2022

Snelle bezorging, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Van de Runstraat
19 maart 2022
Pizza lover
16 maart 2022

Uitstekende pizza, echt goede bodem!! Super snel bezorgd!

Selles
16 maart 2022

Lekker eten en snel bezorgd!

MJ
6 maart 2022

Heerlijk gegeten! Absolute aanrader!!

bennie bos
3 maart 2022
Kok
26 februari 2022

De bestelling was meer als een half uur te laat maar de smaak was goed. Wel had het wat warmer gemogen, het was bijna lauw.

Peter
19 februari 2022
Smit
18 februari 2022

Heerlijk eten, mooi op tijd en lekker warm ondanks de storm

Hopman
14 februari 2022

Snel en netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
11 februari 2022

Erg lekker. Goede smaak en snel bezorgt. Zeker geen klef broodje zoals de meeste andere zaken!

A. Yanik
9 februari 2022

Super lekkere eten en vriendelijke personeel.

Bert Homan
6 februari 2022

weer zeer goed. Heerlijk eten, warm aangeleverd, op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger. Semiramis Assen stelt ons nooit teleur wat eten betreft. Ook veel keuze mogelijkheden.

Smit
5 februari 2022

Het eten was dit keer lauw, iets wat we niet gewend waren bij eerdere bestellingen. Normaal is het goed heet, jammer dit dus

Bennie Bos
31 januari 2022
E.
31 januari 2022

Heel lekker eten. Ik had de ossenhaas in gorgonzola saus. Aanrader! Ook goede hoeveelheid. Bezorger was vriendelijk. Ga hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
30 januari 2022

Eten op tijd bezorgd, zeer goed eten...echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kinke
29 januari 2022

Goede kwaliteit, grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar. Strass.

Smit
24 januari 2022

Heerlijk eten, grote portie en prima op tijd bezorgd en goed op temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
23 januari 2022
G
23 januari 2022
Vera
21 januari 2022

Weer vertrouwd lekker, blij dat jullie er weer zijn. Eten precies op afgesproken tijd afgeleverd en heel warm. 👍👍

Paulien
7 november 2021
Jessica
7 november 2021

Op tijd bezorgd, alles lekker warm en heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuipers
7 november 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd😊. En supersnelle bezorging. Dus zeer tevreden weer.

Ca
6 november 2021

Wederom heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd gebracht.

Martin Odding
27 oktober 2021

Prima eten, grote portie, op tijd bezorgd

Geert
24 oktober 2021

Lekker eten maar 2 uur moeten wachten …

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niet
11 oktober 2021
Bert
10 oktober 2021

Weer zeer goed.. Warm en erg lekker.

Willem
9 oktober 2021

Prima pizza. Heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgt.

Mirjam
5 oktober 2021

Schone zaak, erg goede pizza en super snelle en goede service.

Mr
2 oktober 2021

Precies op tijd. Pizza al gesneden en die was ook prima. Goede prijs.

Erik Mooij
30 september 2021

Het was weer heerlijk. Ossenhaas pepersaus is echt een aanrader. Verder weinig aan toe te voegen. Gewoon heel goed en keurige bezorging.

akke bos
26 september 2021

Lage beoordeling bezorging komt omdat zowel de biefstuk als de shoarma geen aardappeltjes zat. Verder het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klok
24 september 2021

Helaas moesten we wel langer wachten op onze bestelling maar hierover werden we keurig gebeld en kregen we ook wat extra’s. Het eten was heerlijk dat was het wachten zeker waard. Wij gaan vaker bestellen.

Johan
22 september 2021

Was weer super lekker

Anoniem
21 september 2021

Zelfs op woensdag moet je 1 uur en 45 minuten wachten op je eten. Kwaliteit was daarin tegen wel prima.

Eric
1 september 2021
Jan
28 augustus 2021

Zoals altijd snel geleverd, meestal voor de verwachte tijd en het eten is altijd lekker

miranda
27 augustus 2021

lekkere pizza, maar komt niet super warm aan of koelt snel af. snelle en nette bezorging

Menger
27 augustus 2021

Gisteren voor het eerst besteld bij Semiramis. De bezorging was super snel en het eten was heerlijk. Zeker waar voor je geld!!

Thalens
27 augustus 2021

2x kleine kapsalons 1 grote kapsalon en een grote shoarma... 2 pubers die veel eten, die konden hun portie niet eens op.. wij hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

AB
26 augustus 2021

De pasta carbonara smaakte goed ! Alleen het brood erbij was wat taai.

Theo
25 augustus 2021
De g
25 augustus 2021

Eten is tot op heden altijd top heb wel 1 minpunt de salade is meestal al droog en smaakt regelmatig naar zeep

Sanders
18 augustus 2021

Een vd betere restaurants van Assen!

Wil ter Horst-Menting
13 augustus 2021

Het eten was wéér heerlijk maar anderhalf uur wachten? Toch twee sterren omdat het eten wel lekker warm werd bezorgd.

Anne
12 augustus 2021

Specialiteiten van de grill, heetten niet voor niks SPECIALITEITEN! 😋

Chanel
9 augustus 2021

Eten super en bezorger dikke prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yanik
8 augustus 2021

Lekkere eten echt een aanrader.

Wellens
6 augustus 2021
Mirjam
2 augustus 2021

Heerlijk eten, schoon en fris bedrijf.

Paulien
2 augustus 2021

Zeer goed eten, goede hoeveelheid, zeer reele prijs & snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sand
1 augustus 2021

Perfecto!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
31 juli 2021

Helaas heb ik minder van het eten genoten als dat ik gewend ben. De smaak was minder goed. Het hele gerecht was niet warm. Waarschijnlijk heeft dit invloed gehad op de smaak van het gerecht. Ik hoop dat het volgende keer weer is zoals ik gewend ben.

bennie
31 juli 2021
Rosa Mauwa
29 juli 2021

Bezorging kwam zelfs kwartier-half uur te vroeg dan aangegeven tijd. Top !

Sandra
25 juli 2021

Eten erg lekker en was smet bezorgd!

Appie
24 juli 2021

Deze keer voor de hele familie gedaan, iedereen zeer tevreden, dus dikke prima.

bennie
24 juli 2021
Jan
21 juli 2021

Het eten was heerlijk...prima en óók nog warm . De bezorging en kwaliteit was super!!

bert
11 juli 2021

super goed eten. warm geserveerd/aan de deur gebracht, met extra salade en blikje fris. bezorgtijd was 20 minuten te laat, maar ze zullen het wel druk gehad hebben. kwaliteit vergoed veel.

Jaap
11 juli 2021

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
10 juli 2021

Goed eten!!

Mirjam
10 juli 2021

Heerlijk eten, schone zaak, heel vriendelijk!

Appie
8 juli 2021

Prima op tijd en nog lekker warm, smaak prima, goede porties was voor mij de eerste keer maar ik doe het zeker weer. top kan het aan bevelen.

Abdel Alim
6 juli 2021

Erg lekker en top kwaliteit.

Mirjam
3 juli 2021

Heel erg lekker! Precies op tijd klaar

Yanik
3 juli 2021

We hebben een heerlijke pizza peperoni besteld. Zeker een aanrader. Ga zeker weer bestellen.

Prins
3 juli 2021

Pizza was prima maar ik had een quattro staggione speciaal besteld en niet een normale Quattro staggione

Kuils
2 juli 2021

De kapsalon was erg droog en de kaas net rubber.. en er zat geen hete saus bij. de Calzone was bleek en niet gaar er zaten rauwe champions in. Ik zou een gratis blikje sinas krijgen die heb ik niet ontvangen.. Jammer! De vorige keer dat ik had besteld was dan een pasta die was heerlijk!

Alicia
30 juni 2021

Heel lekker! Goeie zaak

Willemien
29 juni 2021

Het eten was lekker, als altijd en het was ook goed warm. Echter niet speciaal, zoals besteld. Bezorging was ongeveer een half uur later dan aangegeven. Gelukkig stonden we niet op tijd.

G vd Runstraat
28 juni 2021

Goede kwaliteit. Bezorging strak op het gewenste tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
28 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en snel bezorgd! ga zo door toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
26 juni 2021

Altijd super lekker en optijd

Gea
24 juni 2021

Het eten was weer zalig en de bezorging lekker snel

Arjan
16 juni 2021

Super snel en heerlijk eten top

Smit
12 juni 2021

Zoals altijd, heerlijk eten

Kamps
11 juni 2021
Dennis
7 juni 2021

De bezorging was weer insane snel ! goede service top gozers :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bennie
4 juni 2021
Johan
3 juni 2021

Zoals altijd weer super

W. Feiken
2 juni 2021

De bezorger was goed op tijd, vriendelijk en correct. De maaltijd was goed, maar voor mij veel te veel, zodat ik niet alles kon proeven.

Abdel Alim
31 mei 2021

Erg lekker en de kofta is aanrader.

Robert
30 mei 2021

Super snel bezorgd ondanks de zaterdagvond drukte gisteravond. Altijd vriendelijk en beleefde bezorgers aan de deur. Eten is een dikke 10, grote malse ossenhaas biefstuk van de grill. Echt een aanrader!!

Prins
30 mei 2021
Lindsey
29 mei 2021

Heerlijk eten, zowel vega als de rest. Prima op tijd bezorgd, zeker een aanrader.

Joas veenstra
26 mei 2021

Super eten smaakt goed en service is uitstekend. Als ze de afgesproken tijd niet kunnen halen bellen ze. Zeer uitgebreide menu, dank voor het lekker eten.

bennie
24 mei 2021
Arends
24 mei 2021

Het eten smaakt heel goed. Daar heb ik niks op aan te merken. De bezorging is enkel waardeloos. Word te vaak wat vergeten. En als je dan belt zijn ze zelf nog een beetje arrogant. Ik bestel er niet weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Dijkema
22 mei 2021

Miste een blikje chocomel. Maar verder was het weer heerlijk.

Jan
22 mei 2021

Sercice zoals altijd snel en uitstekend

Klaas
22 mei 2021

Snelle bezorging En heerlijk eten .

Inge
21 mei 2021

Geweldig goed eten snelle bezorging

Michel
20 mei 2021

Snelle bezorging, zoals vaker al na 40 minuten ipv een uur, wat in de mail staat.(ik bestelde niet in spitsuur). Nette verpakking, vriendelijke bezorger(s). Kleine kapsalon is groot genoeg voor een stevige eter. Eten is goed bereid en is lekker.

Wil ter Horst-Menting
19 mei 2021

Het was heerlijk. Bezorging prima. Het eten was lekker warm. Voor mij zijn de aardappelschijfjes té kruidig.

Smit
13 mei 2021

Zoals altijd heerlijk eten, een topzaak

Miranda
13 mei 2021

Onze bezorgtijd stond op 18:40 uur, geen pizza. Vervolgens om 18:50 uur telefoon dat de bezorging door drukte verlaat was. Om 19:30 uur de deurbel daar was het eten! 3 heerlijke pizza en omdat de bezorging zo laat was kregen we, naast het gratis blikje dat je kunt aangeven, nog 2 extra blikjes drinken gratis. Goeie service! We blijven bestellen!

Janssens
13 mei 2021

Eerste keer hier pizza besteld . Pizza was niet zoals wij gewend zijn. Heel veel kaas over de pizza wat de smaak van alle andere ingrediënten overheerste. Erg jammer. En we snapten de bakjes knoflook saus en pittige saus niet die er bij geleverd werden.

Jan van den Brink
13 mei 2021

De bestelling werd een half uur te laat bezorgd.

bennie
9 mei 2021
Dave
6 mei 2021

Altijd lekker

bennie
4 mei 2021
Van der Meer
2 mei 2021

Het was heerlijk eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berends
2 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
2 mei 2021

Eerste keer hier besteld op aanraden van een vriendin. Snelle bezorging en heerlijk gegeten! Was zeker niet de laatste keer, een aanrader!

J.Mantjes
2 mei 2021

Het broodje van de Doner was net een broodje van een hamburger en had totaal niks weg van een pita of een ander soort turks brood

Rob Terpstra
2 mei 2021

Weer keurig alles voor elkaar. Warm eten en snel bezorgd! 1 heel klein puntje, volgende keer graag iets meer gorgonzola op de pizza. Ik zal het volgende keer in de opmerking zetten. Maar ik ben dik tevreden!

J Postma
29 april 2021
J.p
29 april 2021

Tot nu toe nog steeds de beste kapsalon van assen! Mooi optijd en vriendelijk personeel!

Smit
29 april 2021

Heerlijk eten, en voldoende

bennie
28 april 2021
Lina
26 april 2021

Altijd super!

bert
26 april 2021

perfect

Demi
21 april 2021

Eten was echtt super lekker! Eerste keer dat we bij jullie hebben besteld maar voor herhaling vatbaar ! Zeker een aanrader

bert
15 april 2021

zolang ik al hier bestel is de kwalitiet en kwantiteit voor mij uitstekend .

Van der Oord
14 april 2021

Was super goed. We hebben gesmuld. En het was meer dan genoeg. Ga zo door. Complimenten.

Marko
12 april 2021
Grstraat
10 april 2021

Goed warm en goeie kwaliteit!

Henriette
8 april 2021

Lekker Prijs / kwaliteit is prima!

Rick de Jonge
7 april 2021

Lekker eten, maar verkeerde levering. Ik had 1 naturel, 1 pittig en 2 zoete ribs besteld. Ik kreeg 1 naturel, 1 zoet, en 2 pittig.

Rebecca
7 april 2021

Heerlijk gegeten! Alles zag er goed verzorgd uit en kwam goed verpakt en warm aan. Kleine details zoals een schijfje citroen en paar olijven bij de salade maakte de finish & touch! 😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
5 april 2021
Jackie
1 april 2021

Het was zoals gewoonlijk weer uitstekend!

Hbos
30 maart 2021

Het was heerlijk voor het eerst besteld. Kapsalon was heerlijk, warm. De bezorging goed .

Abdel Alim
29 maart 2021

Top kwaliteit en erg lekker

Marjan
27 maart 2021

Er miste een broodje, toen ik belde kreeg ik de reactie dat ik die de volgende keer wel extra zou krijgen. Ze hadden het nu te druk om dit te bezorgen. Jammer voor de gegeven reactie want het eten is normaliter goed maar iets meer klantvriendelijkheid aan de telefoon was passend geweest.

Ahmad
26 maart 2021

Super lekkere eten!

Heresh
26 maart 2021

Snelle bezorgservice en heel erg klant vriendelijk voor gratis frisdrank bij bestelling

J. Dijkema
23 maart 2021

Zoals altijd ben ik heel tevreden. Ben vriendelijk behandeld en de bestelling was zelfs eerder klaar dan verwacht en had dus geen wachttijd

Thalens
22 maart 2021

Heerlijk gegeten. Goeie porties. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Wal
21 maart 2021
Ko
19 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Altijd genoeg, goed op smaak en nog heel warm als het is bezorgd.

J. Bloem
18 maart 2021

Ik had extra groenten bested bij de vispizza. Maar daar zaten geen groenten in. En ook niet los erbij. Jammer. (Wel voor betaald) Pizza's waren erg lekker!! Vlotte bezorging.

Davyd
10 maart 2021

Wij hebben al meerdere keren heerlijke pizza's, lasagne en salades besteld bij Semiramis en iedere keer was het smikkelen! Ruime keuze en kwaliteit is uitstekend en altijd warm & vriendelijk geleverd, zelfs bij -8 °C. Snap sommige opmerkingen van anderen over bezorgtijd niet, want je kunt toch 's middags al beslissen of je 's avonds zelf wilt koken óf dat je gaat smullen bij Semiramis? Dank aan allen die dit goddelijke eten bereiden!

Kmp
6 maart 2021

Het was eten perfect 👌🏻

Narda
4 maart 2021

Het eten is heerlijk het duurt alleen erg lang voordat het bezorgd word. Meer dan een uur vind ik echt lang.

Bert Homan
1 maart 2021

grote porties, lekker veel salade erbij, op tijd bezorgd. beste tent van Assen met veel keuzes (heel veel keuzes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
28 februari 2021

Heerlijk, as always! Altijd snelle bezorging, en het eten is altijd top. Van alle zaken in Assen is écht de beste. Er wordt hard gewerkt en vooral ook hygiënisch. Kunnen andere zaken nog wat van leren ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
25 februari 2021

Geweldig eten en optijd super

Lenie
23 februari 2021
Danny
18 februari 2021

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger! Dat zie je ook wel eens anders. Het eten is heerlijk, complimenten aan de chef!

Ali hameed
17 februari 2021
Chris
15 februari 2021
Henriette tischler
13 februari 2021

De laatste tijd bestellen wij hier regelmatig kapsalon. Nu voor de 16 e verjaardag van mijn dochter 2 schotels besteld heeeelll veel eten voor weinig geld,erg lekker hoor!

Gea
12 februari 2021

Snelle levering en het eten was weer zalig

Jojo
5 februari 2021

De eerste maar zeker niet de laatste keer dat we hier iets besteld hebben! Keurig op tijd, heerlijk warm en zeer smakelijk! Top!

Gina
5 februari 2021
B. Balkema
30 januari 2021

Was dik voor mekaar en bezorging was sneller dan verwacht en het eten was ook prima.

Berends
24 januari 2021

Heerlijk eten en veel keuze, bezorging is altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manna
24 januari 2021

Vriendelijk /snel bezorgd en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
23 januari 2021

Goede porties en smaakt heerlijk !

Bartje
23 januari 2021

Lekkere rijk gevulde Pizza en bestelling exact op tijd bezorgd.

Thomas A.
20 januari 2021

De pittige kip was erg lekker, de jalapeño die erin zat was ook lekker pittig, waar ik heel erg blij mee was! Het eten was gelekt waardoor er een gat was onstaan in de zak waar het eten in zat, maar daar kan de bezorger niks aandoen. Bij deze alsnog 5 sterren voor zowel de kwaliteit van het eten en de bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Witvoet
18 januari 2021
Dirk
18 januari 2021

👍👍👍👍

YoungThug
18 januari 2021

Nummertje 145 op het menu, king van de kapsalons in Assen zonder twijfel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
17 januari 2021

Heerlijk eten zoals altijd👍🏻

bert
16 januari 2021

Zoals gewoon perfect ...als de kwaliteit en kwantiteit hetzelfde blijf ..blijf ik een tevrede klant

Talens
13 januari 2021

Heerlijk gegeten en zelfs na 10km vervoer nog lekker warm enz

Anoniem
10 januari 2021

Online besteld, in de mail de bevestiging ontvangen met een tijdstip van bezorgen. Ik had aangegeven zsm. 40 minuten na dat de bestelling is geplaatst zou het worden geleverd. En het was precies op de tijd zoals in de mail werd aangegeven. Heerlijk gegeten en grote porties. Ga zeker nog eens bestellen.

H tischler
8 januari 2021

Heerlijke kapsalon grote porties!

Smit
4 januari 2021

Heerlijk eten

Dineke kuipers
3 januari 2020

Super lekker . Snelle bezorging. Een aanrader! 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Abdel Alim
2 januari 2020

Heerlijk gegeten vanavond. Top kwaliteit grote hoeveelheid en optijd bezorgd. Een aanrader. Escalopoa fungi en kip a la crèma Vergeet niet het verse brood erbij te bestellen.

Prive
1 januari 2020
Lammers
1 januari 2020

Geweldige service Keurig bezorgd Heerlijk gegeten Echt een aanrader

Riet
30 december 2020

Snelle levering Het eten is verrukkelijk.

D.M. van der Laan
29 december 2020

👍👍👍 alleen maar goed een dikke 10

Kuiper
28 december 2020

Snel bezorgd goed eten !!!

Jeni
27 december 2020

Altijd erg tevreden over de bestellingen! Erg goede kwaliteit en klantvriendelijk. Zeker een aanrader.

Herman Seleky
27 december 2020

Het eten is net als de afgelopen 2 bestellingen heel erg lekker. Snelle service. Na de bestelling te hebben geplaatst, binnen zeer korte tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josephine
25 december 2020

Het eten was goed warm en heerlijk 👍🏻😀

Herman Seleky
25 december 2020

Snelle bezorging. Kapsalon en spareribs

Madelaine
25 december 2020

Fijn en vriendelijk personeel, goed lekker en veel eten. Mooie prijzen! Zeker een aanrader!

Blokhuis
25 december 2020

Het was weer heerlijk en snel bezorgt

J. Dijkema
24 december 2020

Wederom zoals altijd was het eten heerlijk en de bestelling werd ook 10min. eerder bezorgt dan dat wij konden aangeven in de app. Dus alvast van mijn zoon en mij fijne feestdagen en wij bestellen in 2021 zeker weer bij jullie.

Veertje
23 december 2020

Wederom zeer tevreden. Ditmaal 3 pizza's en alle drie nog heel heet bij aflevering. Lekkere bodem en de gewenste aanpassingen op de pizza's klopten zoals altijd precies. Aanrader! 👍

Hopman
20 december 2020

Er zou bij ieder menu een blikje frisdrank zitten. Deze zat er niet bij.

Yanik
16 december 2020

Jullie hebben lekkere eten en snelle levering. We bestellen regelmatig wat lekkers bij jullie. Fijn dat jullie producten halal zijn.

bert
15 december 2020

Zowel kwaliteit en kwantiteit is nog steeds hetzelfde als de eerste keer dat ik hier heb een bestelling gedaan .Bestellen ,snel geleverd en vriendelijk afgeleverd en de smaak is zalig

Chanel
14 december 2020

Bezorging oké. Maar de 2 lahmacun waren allebei aangebrand. De rest was ook oké.

Dijkstra
13 december 2020

Zoals altijd heerlijk, en snel bezorgd!! Dikke 10 !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
13 december 2020

Was een perfecte kapsalon!

Daan
11 december 2020

Altijd warm, lekker en niet duur + het gratis drankje bij je bestelling als je via hun eigen site besteld :-)

Tel
4 december 2020

Jammer maar de kapsalon was teveel afgekoeld. Zelf nog op moeten warmen in de magnetron

Marcel
3 december 2020

Topperssssss👌🏽👌🏽👌🏽😜

J. Dijkema
3 december 2020

Zoals altijd zijn ze klantvriendelijk en het eten was heerlijk. Geen klachten

Balkema
29 november 2020
Erwin
27 november 2020

Heerlijke kapsalon Spicy chicken tikka speciaal gegeten (echt een aanrader als je van spicy en kip houdt). Voor een zaterdag prima op tijd bezorgd.

Jan Willem Wiebe
24 november 2020

Vele malen besteld bij Semiramis Assen bij elke bezorging heerlijk gegeten goede kwaliteit vriendelijke bezorging en makkelijk te bestellen ruime keus en elke bezorging goed en snel bezorgd, mijn Oom vond de porties groot en royaal wij zijn zeer tevreden

Kowed
22 november 2020

145 beste kapsalon in assen sowieso S.O naar jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob
22 november 2020

Lekker en snel bezorgd. Ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Meer
21 november 2020
Reinders
18 november 2020
Quentin Hoornweg
18 november 2020
Hurb
15 november 2020

Eten was heerlijk maar bezorging erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
9 november 2020

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
8 november 2020

Eten was heerlijk! Bestellen zeker weer.

B Balkema
6 november 2020

Voor de eerste x besteld maar was dik tevreden

JB
31 oktober 2020

Goed eten, kwam op tijd!

Joopie
29 oktober 2020

Altijd lekker 🔝

Jeannette
28 oktober 2020

Mooi op tijd en lekker en warm eten.

Veertje
28 oktober 2020

Wederom goede kwaliteit en nog heet bij bezorging. Aanpassingen bij bestelling altijd goed verwerkt.

Bennie
27 oktober 2020
Dirk
26 oktober 2020

Goede service snel bezorgt en zeer klant vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Dijkema
24 oktober 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk. En klantvriendelijk ontvangen door de medewerkers

simone
17 oktober 2020

Perfect op tijd. De maaltijd was top. De pizza was zeer dik belegd. Smaak was perfect. Porties ruim voldoede. Echt een aanrader

Ch
16 oktober 2020
Diana Boonstra
16 oktober 2020
Kiki
14 oktober 2020

Inmiddels een wekelijkse klant bij jullie. Ik denk dat dat toch wel genoeg zegt. Was weer heerlijk en goed op tijd! 👍🏼😃

Leon
12 oktober 2020
de Braak
12 oktober 2020

Lekker eten, goed op temperatuur, bezorging prima op tijd!

Wouter
9 oktober 2020

Wederom thuis genoten van de Lahmacun shoarma Semiramis. Stond netjes op afgesproken tijdstip klaar. Klasse!

Erwin
9 oktober 2020

Heerlijke kapsalon gegeten! Goede service.

Bjorn
8 oktober 2020

Heerlijk eten en altijd zeer vriendelijke en service gerichte mensen. Zorgvuldig verpakt en dus ook nog warm als je wat verder van Assen woont.

Sjaan
5 oktober 2020

Het eten was goed en lekker warm en op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiki
1 oktober 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Was online wat vergeten te bestellen, even gebeld om wat bij te bestellen zonder problemen. Weer netjes op aangegeven tijd bezorgd.😃

Bert Homan
30 september 2020

In tegenstelling tot eerdere bestellingen viel deze tegen. Eerst was de bestelling ruim een half uur te laat en waren de 2 pizza's ook niet meer echt warm. Helaas dus wat minder sterren, want semiramis kan echt wel beter is onze ervaring uit eerdere bestellingen..

Mano
27 september 2020

Het eten was lekker. Bezorging was super snel. Toppers! Echt een aanrader.

J. Dijkema
26 september 2020

Over de bestelling ben ik zeer tevreden en smaakte goed. En ben vriendelijk te woord gestaan bij het ophalen.

Truida
25 september 2020

Four season pizza wordt niet gemaakt zoals het op jullie site omschreven wordt helaas Erg jammer

Erwin
25 september 2020

Heerlijk gegeten!

Emil
24 september 2020

Was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd 👍🏼👍🏼👍🏼

Miranda
22 september 2020

Onze bezorgtijd stond op 17:50 uur, een uur eerder besteld, vervolgens wordt er pas om 18:15 uur bezorgd. Dit was voorgaande keren eerder 10 minuten eerder dan de aangegeven tijd, dus best jammer! Lahmaçun zat niet goed ingepakt. Het aluminiumfolie was helemaal open (waarschijnlijk een te klein stuk gebruikt), erg jammer. Voorgaande keren was het verpakken goed verzorgd.

Sanders
21 september 2020

👌Altijd goed!

Kiki
21 september 2020

Voor de eerste keer pizza bij jullie besteld. Waren echt heerlijk. En de kipchunks waren ook weer voortreffelijk! Netjes op tijd bezorgd! Chapeau!!!👍🏼😃

Jan
21 september 2020

Zoals altijd snel en goede service