Beoordelingen van Semiramis Assen

Recente recensies van Semiramis Assen

5 sterren na 301 reviews

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk eten top

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was weer insane snel ! goede service top gozers :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was goed op tijd, vriendelijk en correct. De maaltijd was goed, maar voor mij veel te veel, zodat ik niet alles kon proeven.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en de kofta is aanrader.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd ondanks de zaterdagvond drukte gisteravond. Altijd vriendelijk en beleefde bezorgers aan de deur. Eten is een dikke 10, grote malse ossenhaas biefstuk van de grill. Echt een aanrader!!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zowel vega als de rest. Prima op tijd bezorgd, zeker een aanrader.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten smaakt goed en service is uitstekend. Als ze de afgesproken tijd niet kunnen halen bellen ze. Zeer uitgebreide menu, dank voor het lekker eten.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt heel goed. Daar heb ik niks op aan te merken. De bezorging is enkel waardeloos. Word te vaak wat vergeten. En als je dan belt zijn ze zelf nog een beetje arrogant. Ik bestel er niet weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste een blikje chocomel. Maar verder was het weer heerlijk.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sercice zoals altijd snel en uitstekend

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging En heerlijk eten .

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed eten snelle bezorging

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zoals vaker al na 40 minuten ipv een uur, wat in de mail staat.(ik bestelde niet in spitsuur). Nette verpakking, vriendelijke bezorger(s). Kleine kapsalon is groot genoeg voor een stevige eter. Eten is goed bereid en is lekker.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Bezorging prima. Het eten was lekker warm. Voor mij zijn de aardappelschijfjes té kruidig.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, een topzaak

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bezorgtijd stond op 18:40 uur, geen pizza. Vervolgens om 18:50 uur telefoon dat de bezorging door drukte verlaat was. Om 19:30 uur de deurbel daar was het eten! 3 heerlijke pizza en omdat de bezorging zo laat was kregen we, naast het gratis blikje dat je kunt aangeven, nog 2 extra blikjes drinken gratis. Goeie service! We blijven bestellen!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier pizza besteld . Pizza was niet zoals wij gewend zijn. Heel veel kaas over de pizza wat de smaak van alle andere ingrediënten overheerste. Erg jammer. En we snapten de bakjes knoflook saus en pittige saus niet die er bij geleverd werden.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd een half uur te laat bezorgd.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld op aanraden van een vriendin. Snelle bezorging en heerlijk gegeten! Was zeker niet de laatste keer, een aanrader!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje van de Doner was net een broodje van een hamburger en had totaal niks weg van een pita of een ander soort turks brood

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig alles voor elkaar. Warm eten en snel bezorgd! 1 heel klein puntje, volgende keer graag iets meer gorgonzola op de pizza. Ik zal het volgende keer in de opmerking zetten. Maar ik ben dik tevreden!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren goed. Maar helaas de pasta was echt niet lekker. Deze is jammer genoeg in de prullenbak beland. Zag eruit als of het geschift was, er zat ook geen smaak aan. Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Hoop dat het een volgende keer weer beter is.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe nog steeds de beste kapsalon van assen! Mooi optijd en vriendelijk personeel!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, en voldoende

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echtt super lekker! Eerste keer dat we bij jullie hebben besteld maar voor herhaling vatbaar ! Zeker een aanrader

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zolang ik al hier bestel is de kwalitiet en kwantiteit voor mij uitstekend .

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super goed. We hebben gesmuld. En het was meer dan genoeg. Ga zo door. Complimenten.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en goeie kwaliteit!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Prijs / kwaliteit is prima!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar verkeerde levering. Ik had 1 naturel, 1 pittig en 2 zoete ribs besteld. Ik kreeg 1 naturel, 1 zoet, en 2 pittig.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles zag er goed verzorgd uit en kwam goed verpakt en warm aan. Kleine details zoals een schijfje citroen en paar olijven bij de salade maakte de finish & touch! 😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer uitstekend!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk voor het eerst besteld. Kapsalon was heerlijk, warm. De bezorging goed .

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en erg lekker

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een broodje, toen ik belde kreeg ik de reactie dat ik die de volgende keer wel extra zou krijgen. Ze hadden het nu te druk om dit te bezorgen. Jammer voor de gegeven reactie want het eten is normaliter goed maar iets meer klantvriendelijkheid aan de telefoon was passend geweest.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere eten!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgservice en heel erg klant vriendelijk voor gratis frisdrank bij bestelling

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd ben ik heel tevreden. Ben vriendelijk behandeld en de bestelling was zelfs eerder klaar dan verwacht en had dus geen wachttijd

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goeie porties. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Altijd genoeg, goed op smaak en nog heel warm als het is bezorgd.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had extra groenten bested bij de vispizza. Maar daar zaten geen groenten in. En ook niet los erbij. Jammer. (Wel voor betaald) Pizza's waren erg lekker!! Vlotte bezorging.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al meerdere keren heerlijke pizza's, lasagne en salades besteld bij Semiramis en iedere keer was het smikkelen! Ruime keuze en kwaliteit is uitstekend en altijd warm & vriendelijk geleverd, zelfs bij -8 °C. Snap sommige opmerkingen van anderen over bezorgtijd niet, want je kunt toch 's middags al beslissen of je 's avonds zelf wilt koken óf dat je gaat smullen bij Semiramis? Dank aan allen die dit goddelijke eten bereiden!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was eten perfect 👌🏻

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk het duurt alleen erg lang voordat het bezorgd word. Meer dan een uur vind ik echt lang.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grote porties, lekker veel salade erbij, op tijd bezorgd. beste tent van Assen met veel keuzes (heel veel keuzes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, as always! Altijd snelle bezorging, en het eten is altijd top. Van alle zaken in Assen is écht de beste. Er wordt hard gewerkt en vooral ook hygiënisch. Kunnen andere zaken nog wat van leren ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten en optijd super

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger! Dat zie je ook wel eens anders. Het eten is heerlijk, complimenten aan de chef!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd bestellen wij hier regelmatig kapsalon. Nu voor de 16 e verjaardag van mijn dochter 2 schotels besteld heeeelll veel eten voor weinig geld,erg lekker hoor!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten was weer zalig

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste maar zeker niet de laatste keer dat we hier iets besteld hebben! Keurig op tijd, heerlijk warm en zeer smakelijk! Top!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dik voor mekaar en bezorging was sneller dan verwacht en het eten was ook prima.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en veel keuze, bezorging is altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk /snel bezorgd en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties en smaakt heerlijk !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rijk gevulde Pizza en bestelling exact op tijd bezorgd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pittige kip was erg lekker, de jalapeño die erin zat was ook lekker pittig, waar ik heel erg blij mee was! Het eten was gelekt waardoor er een gat was onstaan in de zak waar het eten in zat, maar daar kan de bezorger niks aandoen. Bij deze alsnog 5 sterren voor zowel de kwaliteit van het eten en de bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nummertje 145 op het menu, king van de kapsalons in Assen zonder twijfel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoon perfect ...als de kwaliteit en kwantiteit hetzelfde blijf ..blijf ik een tevrede klant

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en zelfs na 10km vervoer nog lekker warm enz

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, in de mail de bevestiging ontvangen met een tijdstip van bezorgen. Ik had aangegeven zsm. 40 minuten na dat de bestelling is geplaatst zou het worden geleverd. En het was precies op de tijd zoals in de mail werd aangegeven. Heerlijk gegeten en grote porties. Ga zeker nog eens bestellen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon grote porties!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker . Snelle bezorging. Een aanrader! 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Top kwaliteit grote hoeveelheid en optijd bezorgd. Een aanrader. Escalopoa fungi en kip a la crèma Vergeet niet het verse brood erbij te bestellen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service Keurig bezorgd Heerlijk gegeten Echt een aanrader

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Het eten is verrukkelijk.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍 alleen maar goed een dikke 10

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd goed eten !!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg tevreden over de bestellingen! Erg goede kwaliteit en klantvriendelijk. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is net als de afgelopen 2 bestellingen heel erg lekker. Snelle service. Na de bestelling te hebben geplaatst, binnen zeer korte tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en heerlijk 👍🏻😀

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Kapsalon en spareribs

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn en vriendelijk personeel, goed lekker en veel eten. Mooie prijzen! Zeker een aanrader!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel bezorgt

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zoals altijd was het eten heerlijk en de bestelling werd ook 10min. eerder bezorgt dan dat wij konden aangeven in de app. Dus alvast van mijn zoon en mij fijne feestdagen en wij bestellen in 2021 zeker weer bij jullie.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Ditmaal 3 pizza's en alle drie nog heel heet bij aflevering. Lekkere bodem en de gewenste aanpassingen op de pizza's klopten zoals altijd precies. Aanrader! 👍

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou bij ieder menu een blikje frisdrank zitten. Deze zat er niet bij.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben lekkere eten en snelle levering. We bestellen regelmatig wat lekkers bij jullie. Fijn dat jullie producten halal zijn.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel kwaliteit en kwantiteit is nog steeds hetzelfde als de eerste keer dat ik hier heb een bestelling gedaan .Bestellen ,snel geleverd en vriendelijk afgeleverd en de smaak is zalig

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging oké. Maar de 2 lahmacun waren allebei aangebrand. De rest was ook oké.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, en snel bezorgd!! Dikke 10 !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een perfecte kapsalon!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd warm, lekker en niet duur + het gratis drankje bij je bestelling als je via hun eigen site besteld :-)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer maar de kapsalon was teveel afgekoeld. Zelf nog op moeten warmen in de magnetron

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topperssssss👌🏽👌🏽👌🏽😜

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zijn ze klantvriendelijk en het eten was heerlijk. Geen klachten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon Spicy chicken tikka speciaal gegeten (echt een aanrader als je van spicy en kip houdt). Voor een zaterdag prima op tijd bezorgd.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vele malen besteld bij Semiramis Assen bij elke bezorging heerlijk gegeten goede kwaliteit vriendelijke bezorging en makkelijk te bestellen ruime keus en elke bezorging goed en snel bezorgd, mijn Oom vond de porties groot en royaal wij zijn zeer tevreden

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

145 beste kapsalon in assen sowieso S.O naar jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd. Ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar bezorging erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bestellen zeker weer.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste x besteld maar was dik tevreden

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, kwam op tijd!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker 🔝

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker en warm eten.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede kwaliteit en nog heet bij bezorging. Aanpassingen bij bestelling altijd goed verwerkt.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service snel bezorgt en zeer klant vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk. En klantvriendelijk ontvangen door de medewerkers

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. De maaltijd was top. De pizza was zeer dik belegd. Smaak was perfect. Porties ruim voldoede. Echt een aanrader

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels een wekelijkse klant bij jullie. Ik denk dat dat toch wel genoeg zegt. Was weer heerlijk en goed op tijd! 👍🏼😃

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed op temperatuur, bezorging prima op tijd!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom thuis genoten van de Lahmacun shoarma Semiramis. Stond netjes op afgesproken tijdstip klaar. Klasse!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten! Goede service.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en altijd zeer vriendelijke en service gerichte mensen. Zorgvuldig verpakt en dus ook nog warm als je wat verder van Assen woont.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker warm en op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Was online wat vergeten te bestellen, even gebeld om wat bij te bestellen zonder problemen. Weer netjes op aangegeven tijd bezorgd.😃

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot eerdere bestellingen viel deze tegen. Eerst was de bestelling ruim een half uur te laat en waren de 2 pizza's ook niet meer echt warm. Helaas dus wat minder sterren, want semiramis kan echt wel beter is onze ervaring uit eerdere bestellingen..

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Bezorging was super snel. Toppers! Echt een aanrader.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Over de bestelling ben ik zeer tevreden en smaakte goed. En ben vriendelijk te woord gestaan bij het ophalen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Four season pizza wordt niet gemaakt zoals het op jullie site omschreven wordt helaas Erg jammer

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd 👍🏼👍🏼👍🏼

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bezorgtijd stond op 17:50 uur, een uur eerder besteld, vervolgens wordt er pas om 18:15 uur bezorgd. Dit was voorgaande keren eerder 10 minuten eerder dan de aangegeven tijd, dus best jammer! Lahmaçun zat niet goed ingepakt. Het aluminiumfolie was helemaal open (waarschijnlijk een te klein stuk gebruikt), erg jammer. Voorgaande keren was het verpakken goed verzorgd.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌Altijd goed!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer pizza bij jullie besteld. Waren echt heerlijk. En de kipchunks waren ook weer voortreffelijk! Netjes op tijd bezorgd! Chapeau!!!👍🏼😃

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel en goede service

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. Snelle bezorging

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet om op te halen. Bevestiging gekregen voor ophalen om 19.30. Vervolgens in 19.05 telefoon gekregen dat het eten opgehaald kon worden. Bij thuiskomst kom je erachter dat alle 4 de maaltijden lauw zijn. Erg vervelend. Wij bestellen regelmatig bij jullie. Dit was gewoon echt niet goed.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 minuten vind ik lang. We bestellen vaak maar jullie bezorging is langzamer dan andere zaken

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon TOP! 👌🏽

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Was een lekkere maaltijd.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, en een super lekkere pizza!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen er zat weinig knoflooksaus op. Nummer 145 is mijn favo in de zaak, thuis krijg je er veel minder saus erop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de roasted kip kapsalon klein maar was heerlijk en behoorlijk optie

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lang ik nu als klant bij Semiramis ben heb ik alleen maar positieve beoordeling ,zowel kwaliteit en kwantiteit .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al een aantal malen hier besteld en elke keer heerlijk gegeten!! Aanrader!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals ik had verwacht

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna 3 uur op onze bestelling gewacht. 2x gebeld en telkens werd er gezegd dat het er met 10 minuten aankwam. We kregen wat korting die we vanwege de trek maar hebben geaccepteerd maar denk niet dat we hier weer bestellen. Jammer want het eten was prima.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld en ook altijd op tijd geleverd. Helaas deze keer niet. Om kwart over 7 zou het bezorgd worden maar pas 3 kwartier later was het er. Toen ik er wat van zei bij de bezorger was het een lakonieke houding en ja het is druk. Kan best zijn maar dit was wel heel veel later dan gepland. Het eten was gelukkig wel warm en ook genoeg. Alleen de lasgane die wij hadden besteld was aangebrand aan de onderkant en daardoor was de smaak niet echt fijn meer. Erg jammer.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, lekker grote porties

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging 💪 Heerlijk eten👌

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgt en goede kwaliteit eten.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd eerder bezorgd dan gemeld. Het smaakte weer heerlijk en we hadden meer dan genoeg! Het was alleen niet allemaal heel erg warm meer.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten!! Hadden 2 soorten mix grill. 1 bak was officieel voor 2 personen maar je kan er makkelijk met 3a4 van eten. Super smaakvol goed en netjes eten echt heel erg goed. De aardappels die je er bij krijgt zijn ook erg goed! Bestellen ging makkelijk en de bezorging was keurig optijd! Zeer vriendelijke man. Het eten was warm bezorgd. Zeker een aanrader!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip mixed grill. Helaas schnitzel weing smaak. De rest van de kipgerechten hadden allen dezelfde smaak en erg droog. Van een kipshaslick had ik heel wat anders verwacht dan reepjes kip met gebakken ui en paprika. Ik had verschil in kruiden en bereidingswijze verwacht. Jammer. De gewone mixed grill was weer prima.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel en goede pizza!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot geleverd, eten prima.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, was blij verrast! En een gratis cola erbij.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor mij nog steeds perfect ,.ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan en elke keer ,eten goed en bestelling snel geleverd ..kwaliteit en kwantiteit uitstekend

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een tijd gereserveerd en de bezorger was maar een paar minuten later.Prima geregeld dus. Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Ook snel geleverd.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrast door de goede smaak en de garing. en dan ook nog een ruime hoeveelheid. Bestelling was ook op tijd. We gaan zeker weer bestellen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone is heel waterig de andere pizza’s waren goed.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uurtje eerder dan gepland. Geen probleem want we waren thuis. Heerlijk gegeten en zeker aan te raden.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een mixed grill besteld voor 4 personen, de shoarma, spareribs en kofta smaakte heerlijk. De kebab, zag eruit als dunne plakjes kipfilet ? Daarvan vond ieder de smaak minder. We hadden er pita broodjes bij besteld, deze waren ze vergeten, maar werden wel vlot na- geleverd na telefonisch contact

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer eens 3 pizza's besteld. Ruim binnen de tijd bezorgd en net uit de oven. Er werd zelfs van te voren nog even gebeld over een gewenste aanpassing bij een pizza. Kwaliteit van het eten was ook deze keer weer prima. Aanrader

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom kwaliteit goed, smakelijk en zo snel mogelijk geleverd, dikke plus

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, snelle levering en goed verpakt. zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren een bestelling gedaan en zoals gewoonlijk ,was het eten heerlijk (warm/heet) en ook nog een binnen de tijd ,.Kwaliteit en kwantiteit staan hoog in het vaandel bij Semiramis

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging (nog voor de aangegeven tijd was de bezorger er) Het eten (2 pizza's & 1 kapsalon) was heerlijk warm en meer dan voldoende. Leuk was het gratis blikje fris en de gratis sausjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ,heerlijk van smaak en mooi op tijd bezorgt ..geweldig

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerst keer besteld en het was heerlijk! We zullen zeker nog een keer bestellen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, altijd op tijd bezorgd, goed verzorgde maaltijden. Aanrader, echt waar !

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, flinke portie😋👍

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke gerechten, meer dan genoeg... Helemaal top!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed en de bezorging ook ik raad andere mensen aan als ze wat lekkers willen kunnen ze hier rustig bestellen en de prijs is ook goed

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en ruim op tijd bezorgd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was optijd en was lekker en vriendelijke bezorger

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was allemaal erg compleet en erg veel! Netjes op tijd aan huis afgeleverd! Ga zo door!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super En keurig op tijd bezorgd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Semiramis is een verrijking voor Assen

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten. Zeer goede kwaliteit. Snelle nette bezorging

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met uiteindelijk eerder aangekomen maal dan was aangegeven!! Hulde

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestelbaar, vriendelijke bezorging en meer dan voldoende. Het eten was goed warm en het was gewoon heerlijk. Genoten. Prijs-kwaliteitsverhouding klopt gewoon. Heel veel keuze. Aanrader

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven tijd ,kwam de bezorger zetten het voor de deur en belde aan .Het eten was geweldig zoals gewoonlijk ,warm/heet en de smaak was zoals altijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's en nog gloeiend heet. Top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk eten . Ruim voldoende. Wij bestellen zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 19:20 bezorgt worden wat 20:00 werd aangezien je om 18:20 besteld is dat wel wat laat vinden wij. En ik had bij de opmerking neergezet dat de maestroburger zonder champignons moet zijn, deze zaten er helaas wel op

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen Informatie mbt levertijd keurig!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de rest niets om aan te merken

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, goede kok , zeer prettige mensen, en een goed bezorging. Ga zo door.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super gegeten het was weer heerlijk. Snelke ennette bezorging

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd,lekker warm eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd, goed heet en lekker van smaak. Echt een aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit dik in orde! Goede en vriendelijke service!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk dankjewel we worden klant

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Wij hadden eigenlijk verwacht dat de bezorgtijd wel eens wat langer zou kunnen zijn (i.v.m. meer bezorgingen vanwege corona), maar dat viel heel erg mee. De bezorger nam ook keurig de veiligheidsvoorschriften in acht. Prima dus!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet veel tekst nodig: Top!!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 uur bestelt, Het eten kwam om 19,30 uur anderhalf uur later. was hierdoor lauwwarm.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, ook al was het zondag. Salade mocht iets meer verschillende ingrediënten in zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, kwaliteit is prima!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima! Was geen cola zero en daar werd ik keurig over gebeld! En de bezorging duurde wat langer en ook daar werd over gebeld. Top service!!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en de eten was weer super top ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, en zoals altijd heerlijk eten!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend geregeld , heerlijk gegeten ,lekker warm ,juiste hoeveelheid , bestelling klopt en op tijd volgens planning . Kortom super

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten. Bezorging super snel. Echt een aanrader!!!.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goede bodem, ruim belegd en lekker warm.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een grote kapsalon besteld en deze was erg lekker. Verhouding tussen prijs en kwantiteit is ook prima op orde. Ik vond alleen wel dat ik wat lang moest wachten (ruim een uur) op mijn bestelling, maar het was zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en kwantiteit staan hoog in het vaandel .Meerdere malen een bestelling gedaan en elke keer is het eten heerlijk en nog heel warm ,ook de bestelling is altijd snel en ook vriendelijk

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten ,ga zo door

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij semiramis eten wij regelmatig in de zaak en wij bestellen ook regelmatig eten voor bezorgen altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Kapsalon 👌👌

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de beste bezorger moest ik een recensie schrijven.😉 Ik vond het helemaal prima. Goed eten en goed op tijd! Dank!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer goed zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak hier en elke keer weer top kwaliteit. Bezorging is snel en altijd veel eten voor een lage prijs.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote kapsalon bestelt en was goed en de bezorging heeft er voor gezorgd dat het snel kwam . Het eten was nog steeds heet .echt top

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak heel goed, maar een lauwe pizza.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling gedaan en de kwaliteit was erg goed .En de bezorging was vriendelijk en snel .top

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Wordt op tijd bezorgd Echt top!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, heel tevreden mee! So naar tomas 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was wat lang maar het eten maak te alles goed. In een Woord SUPER!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, bezorging op tijd

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten Prima service en nette bezorging

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de knoflooksaus smaakt meer naar mayonaise dan knoflooksaus

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten! Vlot bezorgd! Volgende keer misschien een 2/3 bakjes scherpe saus ipv 1. Wij hadden 4 kapsalons dus dat was een beetje weinig. Nogmaals hartstikke tevreden!💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld, je kan zien wanneer bezorger onderweg is, en is er dan ook zo. Prima service en het allerbelangrijkste, heerlijk eten!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

steeds prima verzorgd en een goede kwaliteit/prijs verhouding

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou er om 19.05 er zijn maar kwam om 19.30 aan het eten was niet warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes en op tijd bezorgd,

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachten is niet erg, maar als het een half uur langer duurt dan via de e-mail gemeld, dan is dat niet leuk. Alles bij elkaar anderhalf uur.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd . Pizza was lekker 💪🏼

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te laat waardoor het eten lauw was maar het smaakte als vanouds

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de bestelling was niet compleet en was te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, schotels waren goed gevuld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizzaatje!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker bij Semiramis. Ik had een extra blikje drinken besteld maar dat was vergeten erbij te bezorgen. Ik werd netjes gebeld dat het de volgende keer er gratis bij zit. Zeer tevreden!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en het was heerlijk warm en lekker...PRIMA

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed! Spareribs waren super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spire ribs bestelt en heel goed klaar gemaakt viel zo van het bot af

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur waren ze er al. Top voor elkaar👌 Heerlijk eten 👌😃

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed van smaak en warm bij bezorging. Echter smiddags besteld voor een bezorging van 19:30 kwam vervolgens om 20:10. Echter de pizza zelf deed het wachten vergeten.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals steds goed verzorgd en keurig bezorgd

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten 👌👌

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Redelijk op tijd, goed warm en alles vers. Semiramis is een echte aanrader.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk 😋 we hebben van genoten, echt een aanrader!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker vers en op tijd klaar. Lekker veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, prima verzorgd voor bezorging en niet duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben er een nieuw adres bij qua thuis laten bezorgen. Het was allemaal erg lekker!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging, maar helaas te weinig wisselgeld terug gekregen.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord heerlijk.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, nog nooit iets slechts gehad

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goeie bezorging 5 sterren!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je besteld heel makkelijk via de web site je eten word snel en netjes bezorg en het smaakt heerlijk, daarom bestel ik alleen hier.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er word altijd goed voor je gezorgd !